Accounting in Budapest

Teljes körü számviteli szolgáltatást nyújtunk. könyvelés, könyvvitel, adótanácsadás, adóbevallás, bérszámfejtés, mérlegkészítés, TB. ügyintézés, képviselet.

Nyomdai előkészítés és kivitelezés. 

Bojler szervíz Budapesten. Garanciális bojler javítás tapasztalt bojler szerelő vállalkozóval. Villanybojler és villanytűzhely javítás garanciával!!

Fodrászat Budapest 1. kerületében. Szolgáltatásaink: Fodrászat, manikűr, pedikűr, műköröm építés, kozmetika.  Elegáns környezetben, barátságos személyzettel várjuk Önöket.

 

könyvelés

 

Eu Domain regisztráció, tanusítvánnyal! 

Zaja Roland - Pszihológia

Linkpolc linkgyűjtemény

Vicctanya.hu - Magyarország legnagyobb vicc, poén, humor, vicces viccek gyűjteménye

Ebook, oktató videó, e-book, tutorial, video tutorial, könyv ingyen - ebookz.hu

Link-katalógus, Linkgyűjtemény

Egerésző webkatalógus

Linkgyűjtemény - GYIK

LinkMappa Tematikus linkgyűjtemény

C

Kocsi Könyvelő és Számviteli Szolgáltató Kft. Könyvelő Iroda teljes körű számviteli szolgáltatást nyújt, könyvvizsgáló, adótanácsadó, mérlegképes könyvelő és ügyvédi háttérrel. Könyvelés, mérlegkészítés, adótanácsadás, cégalapítás, adóbevallás, bérszámfejtés, könyvvitel, TB. ügyintézés-képviselet, Budán. Könyvelés Budapesten
Az ügyfeleink számára biztosítunk, konzultációkat, amellyel törekszünk az adófizetési kötelezettségek optimalizálására, adómegtakarításokra. Szigorúan a törvényi keretek között készítünk elő döntési lehetőségeket, adófizetési elképzeléseknek megfelelően. Minden vállalkozás számára fontos, hogy a saját pénzügyeiről naprakész információkkal rendelkezzen.
A hatóságok előtti képviseletét Cégünk saját munkatársai látják el. Munkánkat szerződéssel végezzük
Vállalkozásunk több mint 15 éve folytat gazdasági társaságok és kisvállalkozások számára, teljes körű könyvelési és tanácsadói szolgáltatást. A gazdasági élet teljes területén végzünk könyvvezetést.
A folyamatosan megújuló adó- és számviteli rendszer évről évre ad komoly feladatot számunkra. E feladatvállalásunkban a cégek maximális érdekképviseletén túl a legfontosabb célunk a törvényes keretek betartása és hitelességünk megőrzése.
Ha céget alapítana, segítségünkre számíthat, nem csak a könyvvitel területén, mivel munkánkat mérlegképes könyvelőn és adótanácsadón kívül ügyvéd és könyvvizsgáló is segíti. Így könyvelő irodánk már cége kezdő lépéseinél ott lehet, és segítő kezet nem csak a könyvelés terén, nyújthat. A könyvelő iroda szolgáltatásairól (könyvelés,kettős könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés,..) kérjen árajánlatot telefonon vagy elektronikus levélben.

Könyvelés vállalkozásoknak Könyvelés magánszemélyeknek