Könyvelés Bérszámfejtés Könyvelő Iroda Budán
"Kocsi" Könyvelő Kft.
Budapest 1029 Ördögárok u. 156/b
Tel. / Fax: 3769057
Könyvelő Iroda Budán Könyvelés Könyvvitel

Köszöntjük a Kocsi Könyvelő és Számviteli Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság honlapján.

1029. Bp. Ördögárok u. 156/B. Tel: 3613769057 mail: iroda@kocsikft.hu


A Kocsi Könyvelő és Számviteli Szolgáltató Kft. 1991. március 4-én alakult, azóta végzi tevékenységét. Jelenleg a társaság tulajdonosai olyan személyek, akik hosszú évek óta jelentős részt vállalnak a társaság gazdasági tevékenységében.

Vállalkozásunk számviteli szolgáltatást végez. E tevékenység magában foglalja a havi rendszeres kettős könyvelést, a bérszámfejtést, az elektronikus adóbevallást, adatszolgáltatást, a számviteli törvény szerinti é;ves beszámoló elkészítését, összeállítását.
Vállalkozásunk erénye, hogy családi vállalkozás, azaz információt közvetlenül a cég vezetőjétől kap. Mi magunk könyvelünk és intézzük ügyfeleink ügyes bajos társadalombiztosítási és adóügyeit.
Széleskörű kapcsolati háttérrel rendelkezünk, munkánkat ügyvéd és könyvvizsgáló segíti, így a cégalapítás és a könyvvizsgálat elvégzése sem okoz gondot önnek, ha minket választ.
Munkánk során igen sokféle vállalkozási és működési formával dolgoztunk és dolgozunk, az alapítványokon át a társas vállalkozások sokszínű megjelenési formájáig.

Ennek megfelelően vállaljuk cége könyvelését, könyvvezetését, számviteli és egyéb szabályzatai elkészítését, tetszőleges analitikus nyilvántartás vezetését, bérszámfejtési, munkaügyi és társadalombiztosítási ügyintézést, mérlegek, adóbevallások elektronikus elkészítését és elektronikus benyújtását.

A korrekt kapcsolat elengedhetetlen megbízó és megbízott között, ehhez próbálunk segítséget nyújtani, a Vállalkozási Szerződésünkkel !
Írjon e-mailt! Kérjen árajánlatot! Kérjen tanácsot!
Kérjen helyszéni egyeztetést!
Kérjen tőlünk időpontot!
Írja le röviden, mivel foglalkozik, mi a tevékenységi köre, miben kér segítséget, tanácsot, mennyi számviteli bizonylata van, hány alkalmazottat foglalkoztat, milyen gyakorisággal vall be adót, stb. Jelentkezése nem marad válasz nélkül!

Bemutatkozásunk után ismerkedjen meg szolgáltatásainkkal.

 

Teljeskörű számviteli szolgáltatás, könyvizsgálói és ügyvédi háttérel. Könyvelés, mérlegkészítés, adóbevallás, cégalapítás, bérszámfejtés, MMA, TB. ügyintézés-képviselet Budán.

Könyvelési, adóbevallási szolgáltatás:

Analitika könyvelés: szállítók, vevők, tárgyi eszközök, pénztár

Társasági adó, ÁFA, SZJA, EVA, elektronikus adóbevallás

Helyi adó bevallás

Értesítés a befizetendő adók összegéről

Számviteli politika és egyéb szabályzatok készítése

APEH, TB, helyi önkormányzat előtti ügyintézés felkérés szerint

Elektronikus, internetes adóbevallás

On-line kapcsolat az APEH, OEP

Naprakész adófolyószámla

Személyi jövedelemadó bevallás elkészítése

 

Bérszámfejtés szolgáltatás:

Alkalmazottak bejelentése EÜ pénztár, EMMA felé

Bérszámfejtés

Béranalitika készítése

Magánnyugdíj-pénztári bevallások

Teljes körű képviselet, ügyintézés ONYF, OEP felé

Táppénz ügyintézés

NYENYI ügyintézés

Adatszolgáltatás teljesítése elektronikus, internetes kapcsolat révén

Kocsi Könyvelő Iroda, könyvelés, adótanácsadás, mérlegképes könyvelő, bérszámfejtés
Kocsi Könyvelő Iroda, könyvelés, adótanácsadás, mérlegképes könyvelő, bérszámfejtés

Kocsi Könyvelő és Számviteli Szolgáltató Kft. Könyvelő Iroda teljes körű számviteli szolgáltatást nyújt, könyvvizsgáló, adótanácsadó, mérlegképes könyvelő és ügyvédi háttérrel. Könyvelés, mérlegkészítés, adótanácsadás, cégalapítás, adóbevallás, bérszámfejtés, könyvvitel, TB. ügyintézés-képviselet, Budán. Könyvelés Budapesten
Az ügyfeleink számára biztosítunk, konzultációkat, amellyel törekszünk az adófizetési kötelezettségek optimalizálására, adómegtakarításokra. Szigorúan a törvényi keretek között készítünk elő döntési lehetőségeket, adófizetési elképzeléseknek megfelelően. Minden vállalkozás számára fontos, hogy a saját pénzügyeiről naprakész információkkal rendelkezzen.
A hatóságok előtti képviseletét Cégünk saját munkatársai látják el. Munkánkat szerződéssel végezzük
Vállalkozásunk több mint 15 éve folytat gazdasági társaságok és kisvállalkozások számára, teljes körű könyvelési és tanácsadói szolgáltatást. A gazdasági élet teljes területén végzünk könyvvezetést.
A folyamatosan megújuló adó- és számviteli rendszer évről évre ad komoly feladatot számunkra. E feladatvállalásunkban a cégek maximális érdekképviseletén túl a legfontosabb célunk a törvényes keretek betartása és hitelességünk megőrzése.

Ha céget alapítana, segítségünkre számíthat, nem csak a könyvvitel területén, mivel munkánkat mérlegképes könyvelőn és adótanácsadón kívül ügyvéd és könyvvizsgáló is segíti. Így könyvelő irodánk már cége kezdő lépéseinél ott lehet, és segítő kezet nem csak a könyvelés terén, nyújthat. A könyvelő iroda szolgáltatásairól (könyvelés,kettős könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés,..) kérjen árajánlatot telefonon vagy elektronikus levélben.

Könyvelés vállalkozásoknak Könyvelés magánszemélyeknek