Könyvelés, Bérszámfejtés, Könyvelö, Iroda, Budán Könyvelő Iroda Könyvelés Könyvelés, adótanácsadás, cégalapítás és egyéb szolgáltatások. Könyvelő Iroda kapcsolat Könyvelő elérhetősége Könyvelés referenciái Könyvelő Iroda Linkek
Könyvelő Iroda Budán, könyvelés, Számvitel

Könyvelő Iroda Teljeskörű számviteli szolgáltatást nyújt, könyvizsgáló, adótanácsadó, mérlegképes könyvelő és ügyvédi háttérel. Könyvelés, mérlegkészítés, adótanácsadás, cégalapítás, könyvvitel, bérszámfejtés, TB. ügyintézés-képviselet.

Kocsi Könyvelő Iroda. Könyvelés Budapesten.
Könyvelő Iroda Könyvelés kezdőlap
Könyvelő iroda referenciái
Könyvelő Iroda Szolgáltatásai
Könyvelő iroda elérhetőségei
Könyvelő Iroda, Könyvelés kapcsolat
Könyvelő Iroda, Könyvelés partnerei
Könyvelő iroda linkek
Könyvelés Főoldal
Referencia
Könyvelés szolgáltatás
Elérhetőség
Kapcsolat
Partnerek
Linkek
Kocsi Könyvelő Iroda
Köszöntjük a Kocsi Könyvelő és Számviteli Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság honlapján.
A Kocsi Könyvelő és Számviteli Szolgáltató Kft. 1991. március 4-én alakult, azóta végzi tevékenységét. Jelenleg a társaság tulajdonosai olyan személyek, akik hosszú évek óta jelentős részt vállalnak a társaság gazdasági tevékenységében.
Vállalkozásunk számviteli szolgáltatást végez. E tevékenység magában foglalja a havi rendszeres kettős könyvelést, a bérszámfejtést, az elektronikus adóbevallást, adatszolgáltatást, a számviteli törvény szerinti éves beszámoló elkészítését, összeállítását.
Vállalkozásunk erénye, hogy családi vállalkozás, azaz információt közvetlenül a cég vezetőjétől kap. Mi magunk könyvelünk és intézzük ügyfeleink ügyes bajos társadalombiztosítási és adóügyeit.
Széleskörű kapcsolati háttérrel rendelkezünk, munkánkat ügyvéd és könyvvizsgáló segíti, így a cégalapítás és a könyvvizsgálat elvégzése sem okoz gondot Önnek, ha minket választ.
Munkánk során igen sokféle vállalkozási és működési formával dolgoztunk és dolgozunk, az alapítványokon át a társas vállalkozások sokszínű megjelenési formájáig.Ennek megfelelően vállaljuk cége könyvelését, könyvvezetését, számviteli és egyéb szabályzatai elkészítését, tetszőleges analitikus nyilvántartás vezetését, bérszámfejtési, munkaügyi és társadalombiztosítási ügyintézést, mérlegek, adóbevallások elektronikus elkészítését és elektronikus benyújtását.A korrekt kapcsolat elengedhetetlen megbízó és megbízott között, ehhez próbálunk segítséget nyújtani, a Vállalkozási Szerződésünkkel !Írjon e-mailt! Kérjen árajánlatot! Kérjen tanácsot!
Kérjen helyszíni egyeztetést!
Kérjen tőlünk időpontot!
Írja le röviden, mivel foglalkozik, mi a tevékenységi köre, miben kér segítséget, tanácsot, mennyi számviteli bizonylata van, hány alkalmazottat foglalkoztat, milyen gyakorisággal vall be adót, stb. Jelentkezése nem marad válasz nélkül!
Bemutatkozásunk után ismerkedjen meg szolgáltatásainkkal.Kocsi Könyvelő és Számviteli Szolgáltató Kft Könyvelő Iroda teljes körű számviteli szolgáltatást nyújt, könyvvizsgáló, adótanácsadó, mérlegképes könyvelő és ügyvédi háttérrel. Könyvelés, mérlegkészítés, adótanácsadás, adóbevallás, cégalapítás, könyvvitel, bérszámfejtés, TB. ügyintézés-képviselet, Könyvelő Iroda Budán.

Accounting in Budapest

Könyvelő iroda bemutatkozása, könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés, mérlegkészítés, TB ügyintézés, számvitel. Könyvelő Iroda teljes körü számviteli szolgáltatás nyújt. Könyvelés, adótanácsadás, könyvvitel, cégalapítás, TB.

Könyvelés vállalkozásoknak Könyvelés magánszemélyeknek

Kocsi Könyvelő és Számviteli Szolgáltató Kft. Könyvelő Iroda teljes körű számviteli szolgáltatást nyújt, könyvvizsgáló, adótanácsadó, mérlegképes könyvelő és ügyvédi háttérrel. Könyvelés, mérlegkészítés, adótanácsadás, cégalapítás, adóbevallás, bérszámfejtés, könyvvitel, TB. ügyintézés-képviselet, Budán. Könyvelés Budapesten
Az ügyfeleink számára biztosítunk, konzultációkat, amellyel törekszünk az adófizetési kötelezettségek optimalizálására, adómegtakarításokra. Szigorúan a törvényi keretek között készítünk elő döntési lehetőségeket, adófizetési elképzeléseknek megfelelően. Minden vállalkozás számára fontos, hogy a saját pénzügyeiről naprakész információkkal rendelkezzen.
A hatóságok előtti képviseletét Cégünk saját munkatársai látják el. Munkánkat szerződéssel végezzük
Vállalkozásunk több mint 15 éve folytat gazdasági társaságok és kisvállalkozások számára, teljes körű könyvelési és tanácsadói szolgáltatást. A gazdasági élet teljes területén végzünk könyvvezetést.
A folyamatosan megújuló adó- és számviteli rendszer évről évre ad komoly feladatot számunkra. E feladatvállalásunkban a cégek maximális érdekképviseletén túl a legfontosabb célunk a törvényes keretek betartása és hitelességünk megőrzése.
Ha céget alapítana, segítségünkre számíthat, nem csak a könyvvitel területén, mivel munkánkat mérlegképes könyvelőn és adótanácsadón kívül ügyvéd és könyvvizsgáló is segíti. Így könyvelő irodánk már cége kezdő lépéseinél ott lehet, és segítő kezet nem csak a könyvelés terén, nyújthat. A könyvelő iroda szolgáltatásairól (könyvelés,kettős könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés,..) kérjen árajánlatot telefonon vagy elektronikus levélben.